Hoteliér
Pec na drevene uhli ESTRO PRO 4 + EVO
  • Pec na drevene uhli ESTRO PRO 4 + EVO

Hoteliér

Po přihlášení máte možnost stát se členem věrnostního programu Hoteliér a trvale tak nakupovat veškeré zboží se štítkem Hoteliér až o 8 % levněji. 

Prémiový servis

K tomuto výrobku vám po dohodě zařídíme montáž, instalaci, preventivní prohlídky i záruční a pozáruční servis. Garantujeme dostupnost náhradních dílů min. 10 let.

Pec na dřevěné uhlí ESTRO PRO 4 + EVO

Kód produktu:7331308
Na poptávku (?)
319 700,00 Kč
386 837,00 Kč vč. DPH
Prémiový servis:
Počet

compare_arrows Přidat k porovnání

Moje poptávka

Zatím nebyly přidány žádné produkty

Pece jsou svojí konstrukcí určeny pro spalování buď dřeva, nebo dřevěného uhlí, slouží jako gril/pec, a můžete v nich vařit nebo grilovat v uzavřené komoře. Spalovací komora z ušlechtilé oceli a litiny, s povrchovou úpravou z nerezové oceli, zaručuje robustnost, dlouhou životnost a vysokou hygienu. Ideální pro grilování,
gratinování, regeneraci, zakouření a pražení. Topeniště je navrženo tak, aby pojalo 5 kg dřevěného uhlí, 7 kg palivového dříví. Vzduch pro spalování je regulovatelný a umožňuje tak použití různých druhů paliva: dřevo, uhlíkový koks a lisované cihly. Topeniště lze posunovat až do výšky 20 cm a je tak zajištěna dodávka tepla během poslední části výroby. Další možnost nastavení při vaření je prostřednictvím regulátoru tahu v horní části zařízení.
Inovativní otevírání komor grilu. Dveřní závěsy nejsou přímo v kontaktu s vysokou teplotou a spalinami v komoře (s výjimkou jejich opravy). Každá komora je vybavena grilovacím roštem z nerezové slitiny s keramickým nepřilnavým povrchem, snadno odnímatelný a lze jej mýt v myčce. Komory jsou otevírány pomocí ergonomických teplovzdorných rukojetí a jsou vybaveny bezpečnostní a hermetickou západkou. Dále jsou komory vybaveny ohnivzdornou zadní částí, která zabraňuje úniku výparů a tepla na pracoviště. Dveře s rukojetí zabraňují infiltraci kyslíkem, zlepšují výkon a tepelnou účinnost. Otevřením kontrolních dvířek je možné sledovat vařené potraviny. Teplota v komorách je zobrazena analogovými teploměry. Teploměry jsou obklopeny průhledným sklem, aby bylo možné monitorovat náhodný přírůstek plamene. Zařízení je svojí konstrukcí úsporné na místo. Ochrana proti korozi a kolečka pro usnadnění manipulace.

Zařízení PRO "plus" (EVO) je vybaveno jednou pečicí komorou se šamotovou deskou (horní komora) rozšiřující možnosti přípravy pokrmů a umožňující pečení a tepelnou přípravu pokrmů přímo na šamotové desce (např.pizza). Komora je ve smaltovaném provedení se žárovzdorným povrchem pro optimální distribuci tepla. Pec je vybavena výstupem páry (odvlhčením) přes komínek. Dveře pece se otevírají pomocí tepelně odolné ergonomické rukojetí a jsou vybaveny bezpečnostní a hermetickou západkou. Jak rukojeť, tak dveře zaručují, že pec je utěsněna proti nežádoucí infiltraci kyslíku, zvyšuje se tak výkon a tepelná účinnost pece.

Nové provedení EVO : praktické řešení (jedna zdvojená komora) určeno pro větší produkty k uložení na 3 rošty, případně vyjmutím spodních roštů leze využít i pro zavěšení větších kusů masa, uzeniny. Jedna velká dvířka pro zdvojenou komoru vybavena kontrolním okénkem.

Technické parametry se liší dle paliva.

* možnost umístění do interiéru s dostatečně účinnou digestoří (umístění musí splňovat požadavky platných norem a požárních předpisů)

 

7331308

Parametry

Příkon (W)
6800
Hloubka (cm)
86.20
Šířka (cm)
67.20
Výška (cm)
183.8
Barva
Hnědá
Hmotnost (kg)
297
Rozměry dveří (cm)
60,6 x 21,5
Šířka komory (cm)
65,6
Délka komory (cm)
42
Výška komory (cm)
140
Čas nahřátí (Start-up) (min)
45
Emise (%):
0,5
Komín pro obvod spalin (cm)
Ø 12
Min. výkon digestoře (m³/h)
2100
Min. vyžadovaný průtah (Pa):
-10
Min. vzdálenost digestoře (cm)
35
Min. vzdálenosti hořlavých materiálů (cm)
10
Orientační produkce (porce 300g/h):
150
Pracovní teplota gril (min/max) (°C):
170/350
Rozměry kontrolních dvířek (cm)
31,5 x 11
Spotřeba paliva (kg/h)
0,87
Tepelný příkon (výstup) (W)
5300
Typ paliva:
dřevěné uhlí
Účinnost (%)
80

Specifické reference

check Produkt přidaný k porovnání