Hoteliér
Hrnek s ouškem smaltovaný pr.90(H)80 360 ml
  • Hrnek s ouškem smaltovaný pr.90(H)80 360 ml
  • Hrnek s ouškem smaltovaný pr.90(H)80 360 ml

Hoteliér

Po přihlášení máte možnost stát se členem věrnostního programu Hoteliér a trvale tak nakupovat veškeré zboží se štítkem Hoteliér až o 8 % levněji. 

Hrnek s ouškem smaltovaný pr.90(H)80 360 ml

Kód produktu:621295H
K odeslání do 6 - 8 pracovních dnů
112,50 Kč
136,12 Kč vč. DPH
Počet

compare_arrows Přidat k porovnání

Moje poptávka

Zatím nebyly přidány žádné produkty

Smaltovaný hrnek s ouškem klasického tvaru je důležitým prvkem nádobí. Při kompletaci základního vybavení pro gastronomii je potřeba pečovat i o nádobí s dokonalými proporcemi.

Smaltování je řemeslná a dekorativní technika s velmi dlouhou tradicí a smaltované nádobí neztrácí na atraktivitě ani přes měnící se trendy.
Doporučujeme i další produkty z této řady vč. hluboký talíř, dezertní talíře, misky, šálky atd., pro zachování stylové důslednosti a harmonie v prostorách. V každé ceněné restauraci se vyplatí postarat se o prostředí při podávání jídel, aby rodinná večeře nebo firemní setkání byly jedinečné.

Elegantní bílá, navíc zpestřená jemným modrým okrajem, vypadá na stole skvěle. Vysoce kvalitní smalt se vyznačuje dobrou odolností proti poškození, např. oděru, proto se doporučuje pro použití v restauracích, kavárnách a hotelech. Smaltované talíře se navíc snadno udržují v čistotě – lze je mýt v myčce nádobí.

621295H

Parametry

Průměr (cm)
9.00
Výška (cm)
8.0
Hmotnost (kg)
0,13
Objem (ml)
360

Specifické reference

check Produkt přidaný k porovnání