LEVANDULOVÁ LOUKA - LAVENDER FIELDS - náplň do osvěžovače HYscent - černá
  • LEVANDULOVÁ LOUKA - LAVENDER FIELDS - náplň do osvěžovače HYscent - černá
  • HYscent parfémovaná vůně "Levandulová louka"
  • HYscent parfémovaná vůně LAVENDER FIELDS - LEVANDULOVÁ LOUKA - černá varianta

LEVANDULOVÁ LOUKA - LAVENDER FIELDS - náplň HYscent - černá

Kód produktu:76-LFI-BLACK

 

Již se neprodává
279,34 Kč
338,00 Kč vč. DPH
Počet

compare_arrows Přidat k porovnání

Moje poptávka

Zatím nebyly přidány žádné produkty

Hyscent parfémovaná vůně "Levandulová louka"

Uklidňují vůně levandule je vhodné například pro provonění wellness center. Příjemná a uklidňující vůně Vám zpříjemní Vaši relaxační zónu.

Intenzita: Střední

Výdrž: 45 dní

Neobsahuje aerosoly.

Nejedná se o čpavou a chemickou vůni, ale jde o parfémové navození čistoty, čerstvosti, svěžesti, klidu a nebo eliminaci pachů.

Plně ekologická vůně vhodná i pro děti.

Na výběr celkem z 18 druhů vůní, které jsou inspirovány z různých koutů světa a které lze až magicky spolu různě nakombinovat. 

Všechny vůně mají svou charakteristiku a intenzitu, která následně ovlivňuje provonitelnost. 

Hvězdičky v horní části obrázku u každé vůně značí její oblíbenost na českém trhu a tečky pod obrázkem znamenají  intenzitu vůně.

Vůně jsou vyrobeny z esenciálních přírodních olejů, které jsou do gelu implementovány během výrobního procesu.


Využitelnost vůní

Hotely, restaurace a kavárny, obchodní prostory, kancelářské a zasedací místnosti, veřejné prostory, ordinace, nemocnice, domovy pro seniory a dále…..


Vyzkoušejte naše doporučené a osvědčené tipy:

Vstupní hala/recepce - Crisp linen (Svěží prádlo) jako základní vůně, vhodné doplnění o Pomegranate (Granátové jablko), Sweet mango (Sladké mango), Crushed petals (Drcené okvětní lístky).

Kavárny - oblíbená kombinace, i pro podporu chuti k jídlu, je Coffee bean (Kávové zrno) + Warm vanilla (Teplá vanilka) nebo Ceyllon cinnamon (Skořice).

Chodby - Crisp linen (Svěží prádlo) jako základní vůně, doplněná může být o Lavender fields (Levandulová louka). Příjemná kombinace je také Sweet mango (Sladké mango) + Lemon and basil (Citrón a bazalka). 

Pokoje - Crisp linen (Svěží prádlo). Crushed petals (Drcené okvětní lístky) je velice příjemná jemná květinová vůně nebo Lavender fields (Levandulová louka).

Toalety - zde doporučujeme vůni Thai lemongrass (Thajská citrónová tráva), Citrus harvest (Citrusová sklizeň), Pacific waves (Pacifické vlny) nebo Coastal winds (Pobřežní vánek).

Vůně Crisp linen (Svěží prádlo) se často opakuje a to proto, že se vyznačuje takzvanou "pokojovou nebo ložní čistotou" nikoliv specifickou svěžestí, která je potřebná na toaletách. 

76-LFI-BLACK

Specifické reference

check Produkt přidaný k porovnání