Hoteliér
Pánev ocelová lisovaná (Ø280 mm, hmotnost 1,2kg)
  • Pánev ocelová lisovaná (Ø280 mm, hmotnost 1,2kg)

Hoteliér

Po přihlášení máte možnost stát se členem věrnostního programu Hoteliér a trvale tak nakupovat veškeré zboží se štítkem Hoteliér až o 8 % levněji. 

Pánev ocelová lisovaná, Ø280 mm

Kód produktu:400292065128
Na poptávku (?)
390,00 Kč
471,90 Kč vč. DPH
Počet

compare_arrows Přidat k porovnání

Moje poptávka

Zatím nebyly přidány žádné produkty

Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na další úkony. Pánev je silná 2 až 3 mm, díky dlouhé rukojeti, která je k pánvi přivařená, padne skvěle do ruky. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 200 do 280 mm. Tato pánev je kombinací skvělé ceny a kvality značky Turk.

Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem !

Představení společnosti

Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.

 

  • Průměry: 20 - 28 cm
  • Hmotnost: 0,75 - 0,95 kg
  • Pro sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické, indukční

 

400292065128

Parametry

Hmotnost (kg)
1,2
Materiál
Ocel
Dolní průměr (cm)
21,5
Horní průměr (cm)
28
Elektrika
Ano
Keramika
Ano
Plyn
Ano
Indukce
Ano

Specifické reference

check Produkt přidaný k porovnání