Hoteliér
Nůž na maso 21 cm - červený
  • Nůž na maso 21 cm - červený

Hoteliér

Po přihlášení máte možnost stát se členem věrnostního programu Hoteliér a trvale tak nakupovat veškeré zboží se štítkem Hoteliér až o 8 % levněji. 

Nůž na maso 21 cm - červený

Kód produktu:401030305060
Skladem na externím skladu (?)
489,00 Kč
591,69 Kč vč. DPH
Počet

compare_arrows Přidat k porovnání

Moje poptávka

Zatím nebyly přidány žádné produkty

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně.

Ergonomická rukojeť z neklouzavého materiálu umožňuje pevný a pohodlný úchop. Tvar rukojeti zmenšuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.


  • Materiál: nerez / plast
  • Délka čepele: 21 cm
  • Černý, červený, zelený, žlutý, modrá
401030305060

Parametry

Barva
Červená
Hmotnost (kg)
0,2
Délka ostří (cm)
21
Typ ostří:
hladké
Běžná dostupnost
Skladem

Specifické reference

check Produkt přidaný k porovnání