Hoteliér
Termotaška batoh na pizzu 75 l
  • Termotaška batoh na pizzu 75 l

Hoteliér

Po přihlášení máte možnost stát se členem věrnostního programu Hoteliér a trvale tak nakupovat veškeré zboží se štítkem Hoteliér až o 8 % levněji. 

Termotaška batoh na pizzu 75 l

Kód produktu:709801H
K odeslání do 6 - 8 pracovních dnů
2 192,56 Kč
2 653,00 Kč vč. DPH
Počet

compare_arrows Přidat k porovnání

Moje poptávka

Zatím nebyly přidány žádné produkty

Zateplovací batoh 75l - kód 709801
Doručovací batoh, který usnadňuje přepravu hotových jídel na velké vzdálenosti, umožní každému dodavateli rozšířit oblast trhu, na které působí. Ať už jsou dodávky realizovány pěšky, na kole nebo na koloběžce, tento batoh zajistí pohodlí dodavatele a především teplé jídlo přímo ke dveřím zákazníka.


Izolace a kapacita.
Batoh má velmi velkou přihrádku, která pojme až 10 krabic od pizzy. Díky použití dvou vrstev izolace si pokrmy při přepravě uchovávají teplotu i při nepříznivých venkovních teplotách. Obsah je přístupný přes otevírací stěnu s pevným zipem.

Pohodlí použití.
Termobatoh má velké, nastavitelné popruhy, které zajistí stabilní a pohodlné používání batohu i při plném zatížení. Bederní pás, známý z turistických batohů, nejen stabilizuje náklad, ale také umožňuje pohodlnou práci dodavatele. Mezi zády a nákladem je použita podšívka z měkkého materiálu.


Materiály a bezpečnost.
Díky použití 600D polyesteru je obsah batohu dokonale chráněn před deštěm a sněhem. Reflexní proužek zajišťuje viditelnost po setmění. Celek doplňují velmi pevná ucha a plastové nohy, které umožňují umístění tašky na mokrý povrch.

Vlastnosti produktu:
Materiál 600D Polyester
Izolace: PE pěna a hliníková fólie
Kapacita: až 10 krabic na pizzu
Snadný přístup: kapsa na zip
Pohodlí: použití řešení z turistických batohů

709801H

Parametry

Hloubka (cm)
41.00
Šířka (cm)
41.00
Výška (cm)
49.0
Hmotnost (kg)
2,82

Specifické reference

check Produkt přidaný k porovnání