Přihlásit se přes Facebook
Přihlásit se přes Google

Společnost Oxygenic s.r.o. se sídlem Jinočany, Zahradní 396, PSČ 252 25, IČ 28938593 zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 154407 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek www.vybaveni-hotelu.cz

Cookie je malý datový soubor umístěný ve vašem prohlížeči v zařízení (počítači, chytrém telefonu či tabletu), na kterém si stránky prohlížíte. Jeho úkolem je pomoci prohlíženým stránkám správně fungovat a zobrazovat správný obsah. Stránky si pamatují vaše prohlížení a fungují tak, aby se nemusely vaše preference nahrávat znovu. Díky tomu je pro vás užívání stránek mnohem přívětivější. Analytické a marketingové cookies nám pomáhají s vyhodnocováním návštěvnosti stránek a s cílením reklamních aktivit. Díky nim víme, jestli nám stránky správně fungují, kolik návštěvníků je prohlíží, jestli někde nejsou chyby a v neposlední řadě i to, jestli prostředky do reklamy investujeme efektivně.

Cookies samozřejmě patří do oblasti osobních údajů, je dobré ale vědět, že v nich nikdy není žádné jméno, telefon, e-mail nebo adresa. A také to, že na základě cookies vás nejsme schopni identifikovat jako konkrétní osobu.

Funkční cookies jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro analytiku a marketing jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním použitím možnosti „OK“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky.

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých analytických a marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí odkazu "Nastavení soukromí" v dolní části webu .

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Na webových stránkách používáme následující soubory cookies:

Názevtyppopisplatnostvlastník
_gaanalytickéSoubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků.2 rokyGoogle
_gclanalytickéPomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Řeší efektivitu reklamy3 měsíceGoogle
_gidanalytickéPomocné device ID cookie1 denGoogle
_hjFirstSeenanalytickéIdentifikace první návštěvy uživatele30 minuthotjar.com
_hjIncludedInPageviewSampleanalytickéIdentifikace, zda je uživatel zahrnut do vzorkování dat definovaného limitem zobrazení stránky webu.2 minutyhotjar.com
_hjAbsoluteSessionInProgressanalytickéDetekce první relace uživatele30 minuthotjar.com
_hjIncludedInSessionSampleanalytickéIdentifikace, zda je uživatel zahrnut do vzorkování dat definovaného denním limitem návštěvy webu.2 minutyhotjar.com
_hjSessionUseranalytickéČíselná identifikace uživatele1 rokhotjar.com
_hjSessionanalytickéČíselná identifikace session30 minuthotjar.com
_TCC_cefunkční6 hodinvybaveni-hotelu.cz
_TCC_pfunkční6 hodinvybaveni-hotelu.cz
PHPSESSIDfunkčníTento soubor cookie se používá k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky.sessionvybaveni-hotelu.cz
cc_setfunkčníTento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí.1 měsícvybaveni-hotelu.cz
cc_cookiefunkčníUložení stavu cookies6 měsícůvybaveni-hotelu.cz
cc_mainfunkčníTento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí.1 měsícvybaveni-hotelu.cz
PrestaShopfunkčníCookie systému PrestaShop k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky.3 měsícevybaveni-hotelu.cz
_fbpmarketingMarketingová device ID cookie, pro funkci reklamního systému Facebook3 měsíceFacebook
IDEmarketingPomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Uchovává příchozí stránky1 rok 24 dní.doubleclick.net
SIDmarketingPomocná marketingová cookie reklamního systému Seznam.cz1 měsícSeznam
test_cookiemarketingPomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Ověřuje podporu cookies prohlížečem1 měsícGoogle

check Produkt přidaný k porovnání